Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz çizgi film?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kenshin
x-men
bi de hellsing

aklıma bunlar gelio şimdilik[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Temmuz 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
x man
spiderman
jack the mad pirate
nascar yarışçıları :)
vunch punch (deermişim)[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
en sevdiğim diye ayıramayacağım, anime'i var disney'i var, osu var busu var birbirlerine haksızlık olur..

şu anda türk tv'lerinde seyrettiklerim arasından my life as a teenage robot.. tek bir adet söylememiz istenmiş, 15 tane yazarım yoksa ben de.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
ben dizi olarak hiçbirinden fazla zevk almam ama... kısa film derseniz:

The Kid' s Story.... Bana intiharı hatırlatacak kadar güçlü bir psikolji ile izledim. İntiharı daha iyi yansıtabilecek bir animasyon yoktur bence...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
benim en sevdiğim çizgi film TMNT ( Teenage Mutant Ninja Turtles )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 18 Temmuz 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
ooo say say bitmez hepsi birbirinden güzel ancak pokemon vs. dışıdna..

+1 ama ille de lazımsa space adventure cobra[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Every Villain Is Lemons
Mesaj tarihi:
balık baştan kokmuş işte bone ama ben bu numaralara gelmem.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
temel reis
tom v jeriy
pinokyo[signature][hline]Merhaba ben Deniz suan bir di$ci koltugunda oturuyorum üzerimde kırmzı 1 buluz altımda mini etek icimde ise hic bir sey yok ve bu koltukda seni bekliyorum NOT: bu geceleri saat 12den sonra cıkan 0900 reklamından alıntıdır.
Mesaj tarihi:
transformers
thundercats
voltran
adını unuttum(geçen sene forumda bi arkadaş sormuştu adını zar zor bulunmuştu adı,çovuklar küçük robotlarını savaştırıyo,bi çocuk da robotuyla bağlantı kuruyo bi bilezik sayesinde falan,çok hoş bi çizgi filmdi)
sponge bob
tsubasa&benjamin:)
x-men
spider-man

daha gider bu liste aslında ama,bunlara hastayım
hele adını hatırlayamadığımı çok severdim ya:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
çizgi film: ninja turtles

anime: full metal alchemist[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
  • Yeni Oluştur...